Kundene dine er på Facebook. Er du?

Restauranter, kaféer, catering-selskap og andre matbedrifter som aktivt bruker Facebook og Instagram, er mer synlige og mer tilgjengelige for potensielle kunder.

Over 2 millioner nordmenn bruker Facebook og Instagram daglig. Klarer du å tilpasse markedsføringen din til målgruppen du ønsker å nå? Med Facebook-annonsering når du de riktige menneskene når de er sultne eller trenger å få levert mat hjem!

3 årsaker til at Facebook-annonsering fungerer:

De fanger oppmerksomheten

Annonsene på Facebook og Instagram er innholdsrike og enkle å få øye på. De plasseres rett inn i Facebook- og Instagram-feeden og er nærmest umulig for folk å ignorere.

Presis målretting

Mulighetene for målretting av annonsene på Facebook og Instagram er store. Du kan enkelt fokusere inn på et spesifisert publikum som ønsker å kjøpe av deg. Med nærmest kirurgisk presisjon får du mest mulig ut av pengene du bruker på markedsføringen.​

Smart eksponering

Med smarte annonser, sørger Facebook for at publikum unngår å se for mange annonser fra samme annonsør. Det betyr at annonsene dine ikke oppfattes som spam. Annonsene dukker først opp når dine potensielle kunder er sultne, vil ta en kaffe eller trenger å få levert mat til sitt arrangement.

Utnytt mulighetene med Facebook og Instagram!

Få en kickstart på Facebook-markedsføringen med en personlig og gratis oppstarts-workshop verdt 2900 kr,-!

Ved å ikke kjøre Facebook-annonsering, kan du risikere følgende:

Dine konkurrenter tar fra deg potensielle kunder du kunne ha fått.

Du melder du deg ut av konkurransen og lar dine konkurrenter ta fra deg potensielle kunder og dermed potensielle salg, når du ikke kjører annonser.

Din merkevare står svakere og du oppfattes som irrelevant.

Dine konkurrenter oppfattes som større og mer profesjonelle aktører og dermed mer pålitelige enn deg når de stadig dukker opp på Facebook og Instagram.

Hva vi kan gjøre for deg:

Retarget

Vi hjelper deg med å retarge besøkende til dine nettsider, for å få dem til å komme tilbake til deg. Når besøkende forlater dine nettsider, så vil de få opp annonser som minner dem om ditt spisested.

Nye kunder

Vi hjelper deg med å opprette og kjøre annonser som retter seg mot folk mellom 18 og 60 år som trenger en matbit i farta, ønsker å bestille mat, ønsker et bord eller skal ha mat til et bryllup, en konfirmasjon, en bursdag og lignende.

Merkevarebygging

Vi hjelper deg med å forsterke din merkevare ved å sørge for at folk forstår hvem du er og hva du selger. Vi hjelper deg med å bygge en fremgangsrik matbedrift ved å bli kjent med kundene og skape verdi for dem, slik at de foretrekker deg neste gang de skal spise eller drikke.

Vær tilgjengelig!

Ta nytte av mulighetene som finnes med Facebook-markedsføring og vær tilgjengelig for nye potensielle kunder!
Kickstart med en personlig og gratis workshop verdt 2900,- kr og nå sultne mager og nye bord med effektiv markedsføring på Facebook og Instagram!

Scenario: Du er sulten og skal finne et sted å spise. Hva er det første du gjør?

En undersøkelse fra Facebook viser at 53% av de som spiser ute ofte, sier at mobiltelefonen er det første stedet de oppsøker for å finne et sted å spise.

Fremtidens restaurant og catering-bransje er ikke definert.

Det ligger uante muligheter ved bruk av digitale verktøy og sosiale medier. Les mer og se hva du kan gjøre for din matbedrift.

Markedsføring er mer enn annonser.

Markedsføring er mer enn å kjøre annonser for oss. Våre klienter vet at å kjøre annonser alene ikke skaper bærekraftig vekst på sikt.

Vi vet at det handler om å bli så kjent med sine kunder.
Når du blir kjent med kundene, kan du skape mer verdi for dem og få dem til komme tilbake. Da kan de samtidig bringe med seg sine venner og familier uten at du trenger å bruke mer penger på annonser.

Idag hjelper vi blant annet:

Skal du markedsføre din restaurant, din kafé, ditt catering-selskap eller ditt bakeri?

Få en personlig og gratis oppstarts-workshop verdt 2900 kr,- og skaff flere kunder med målrettet og effektiv Facebook-markedsføring.